Neprehliadnite

Woods sa rozišiel s koučom švihu, narodeniny oslávil pestrými rybárskymi úlovkami

 

Ani v závere tohto kalendárneho roka neutícha aktivita okolo Tigera Woodsa. Legendárny Američan, ktorý začiatkom decembra absolvoval na ívente Hero World Challenge vydarený súťažný návrat, tesne pred Vianocami oznámil rozchod s trénerom švihu Chrisom Comom.

Spomínaná dvojica spolupracovala od roku 2014 a počas tohto obdobia odohral Woods 16 turnajov po celom svete. Väčšiu časť tejto periódy však strávil kvôli zdravotným ťažkostiam mimo hru, pričom naposledy mu Como pomáhal zmeniť techniku švihu po štvrtej operácii chrbta.

„Od mojej poslednej operácie som tvrdo pracoval, aby som obnovil stav svojho tela a golfový švih. Zatiaľ myslím, že bude pre mňa najlepšie, keď v tom budem pokračovať sám. Som Chrisovi vďačný za odvedenú prácu a mám pre neho len slová rešpektu,“ napísal Woods na sociálnej sieti Woods, ktorý predtým spolupracoval s Butchom Harmonom (1996-2003), Hankom Haneyom (2004-2010) a Seanom Foleyom (2010-2014).

Woods skončil na nedávnom Hero World Challenge na Bahamských ostrovoch deviaty v konkurencii 18 elitných hráčov, avšak čo je najdôležitejšie celý ívent pod hlavičkou jeho nadácie odohral bez viditeľných zdravotných bolestí pri švihu. Vo februári by mal štartovať na turnaji Genesis Open, ale doteraz ešte neurčil kalendár svojich turnajov pred US Masters.

Americký golfista oslávil v závere roka svoje 42. narodeniny. Pri tejto príležitosti vyrazil na ryby a treba povedať, že aj v tomto „remesle“ by sa zrejme pokojne uživili. Aspoň o tom svedčia jeho dva kráľovské úlovky, s ktorými sa nezabudol odfotografovať. Woods, ktorý nechytal na prút s vlascom ale harpúnu, ulovil cobiu (Kranasovec štíhly) a amberjacka (Kranas).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv