Neprehliadnite

VIDEO/US PGA Tour – Hero World Challenge: Woods v 2. kole dokonca viedol, v polovici turnaja je piaty

 


Hviezdny golfista Tiger Woods potvrdzuje v týchto dňoch, že to so súťažným návratom myslí vážne. Americký borec je po polovici turnaja Hero World Challenge, ktorý organizuje jeho nadácia, na piatom mieste, pričom v priebehu druhého dejstva sa po dlhých mesiacoch dostal dokonca do priebežného vedenia.

Woods ponúkol svojim fanúšikom na Bahamských ostrovoch starý známy obrázok, keď zahral ígl na deviatej jamke a ocitol sa tak na čele leaderboardu. A hoci vedenie v druhom kole neudržal, opäť presvedčil ďalšie tisíce ľudí a fanúšikov, že je skutočne „back.“ Štrnásťnásobný major šampión tak môže cez víkend útočiť na turnajový titul, pričom v rovnakej pozícii bol naposledy v roku 2013.

Tiger vystrkoval drápy už v prvej runde, keď ihrisko v Albany obišiel na 69 úderov. V tej druhej bol nakoniec ešte o ranu lepší a poskočil z deleného ôsmeho na piate miesto. So skóre -7 stráca na vedúceho krajana Charleyho Hoffmana päť úderov.

Bilancia ostro sledovaného 41-ročného golfistu pritom mohla byť ešte lepšia. Tiger v 2. kole na úvodných štyroch jamkách zahral tri berdíky, a keď premenil spomínaný ígl pat na deviatke, dostal sa na mínus osem a prvé miesto. A po ďalšom birdie na jedenástej jamke na tom bol ešte lepšie!

Lenže potom, akoby zo svojej príležitosti po dlhých 10 mesiacoch absencie zostal zaskočený. Vo zvyšku kola už žiadnu ďalšiu ranu neodpísal, naopak zahral dve bogey. Prvé prišlo na dvanástke a druhé na záverečnej osemnástke. Napriek tomu bol Woods spokojný. „Ďalšie vydarené kolo,“ reagoval Tiger pred zámorskými médiami.

Z 18 elitných účastníkov turnaja ma najbližšie k trofeji Hoffman, ktorý pritom po trinástke, na ktorej zahral druhé bogey v rade, klesol na mínus sedem. Lenže potom mu to išlo ako z učebnice. Pätica berdíkov na záverečných piatich jamkách ho posnula do čela. Zapísal skvelých 63 úderov (-9). So skóre -12 vedie o tri rany pred Jordanom Spiethom a Tommym Fleetwoodom. O ďalšiu ranu späť je štvrtý Justin Rose.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv