Neprehliadnite

VIDEO/US PGA Tour – Hero World Challenge: Woods si pohoršil, po 3. kole vedie Hoffman

 


Až v 3. kole zahral Tiger Woods pri svojom súťažnom „comebacku“ nad par ihriska v Albany. Americký golfista zapisoval 75 úderov, teda tri rany nad par, a prepadol sa z piateho na desiate mieste. S pohodlným náskokom piatich úderov je na čele prestížneho turnaja Hero World Challenge jeho krajan Charley Hoffman.

V treťom dejstve na Bahamských ostrovoch sa Woodsovi nedarili drajvy, patovanie mal tiež slabšie. Víťaz 79 turnajov na US PGA Tour zahral na prvých deviatich jamkách štyri bogey. „V porovnaní s prvými dvoma dňami som vôbec nenašiel rytmus. Skutočne som sa necítil, tak ako predtým. Možno na mňa doľahol z môjho návratu,“ skonštatoval Tiger.

Svoju lepšiu gofovú stránku potom Woods opäť ukázal na druhej deviatke, kde si začal vylepšovať skóre. Aj napriek bogey na jamke číslo desať, si odniesol štrnásťnásobný major šampión nakoniec dva berdíky. Po spomínanom skóre tretieho kola (75/-3) spadol na delené 10. miesto s celkovou bilanciou -4.

Menší dôvod na úsmev mal však po treťom kole nielen Woods, ale aj ďalší elitní golfisti. Aktuálny líder svetového rankingu Dustin Johnson z USA zapisoval 75/-3, Švéd Henrik Stenson 77/+5) alebo Justin Thomas 74/+2. Naopak, Hoffman si užíva turnaj na Bahamách plnými dúškami. Na čele leaderboardu má skóre -14. „Ani neviem, kde sa to vo mne berie. Som úplne pokojný, nemám žiadne nervy,“ hodnotil nečakaný líder osemnásťčlenného turnaja.

 

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv