Neprehliadnite

Na golf s Trumpom len tak nezabudnem, tvrdí sympaťák DeChambeau

 

Spomienky na celý život bude mať ďalší elitný profesionálny golfista, ktorý si zahral „partičku“ s prezidentom USA Donaldom Trumpom. Na stále sa rozširujúci zoznam pribudol najnovšie sympaťák s bekovkou Bryson DeChambeau. V tomto roku si už Trump stihol tiež zahrať so Severným Írom Rorym McIlroyom, či Američanmi Dustinom Johnsonom a Tigerom Woodsom.

Posledným jeho „zárezom“ je DeChambeau, ktorý je považovaný za nadchádzajúcu hviezdu amerického golfu. „Bol to deň, na ktorý nikdy nezabudnem. A nikdy sa neomrzí vrátiť sa do hry na druhej deviatke a vyhrať vďaka tomu celý zápas,“ povedal DeChambeau.

Všetko sa udialo na druhý sviatok vianočný, teda 26. decembra, keď členmi prominentného „foursomu“ boli ešte bývalý hráč US PGA Tour Dan Quigley a tiež americký senátor David Perdue. „Bola to skutočne česť, zahrať si dnes s pánom prezidentom, senátorom Perduom a Danom Quigleyom na jeho báječnom ihrisku v Palm Beach,“ uviedol na sociálnej sieti tohtoročný víťaz turnaja John Deere Classic.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv