Neprehliadnite

Chorý muž z Atlanty mal posledné želanie, Fowler na to nikdy nezabudne

 

Koncom októbra odletel Rickie Fowler do Atlanty, aby si zahral golf so starým mužom neúspešne bojujúcim s rakovinou pankreasu. Aktuálne ôsmy hráč svetového rebríčka splnil Dr. Reyesovi jeho posledné želanie v živote a keď o niekoľko dní neskôr skonal, tak mu Fowler venoval aj aktuálny triumf na turnaji Hero World Challenge.

Fowler sa na Instagrame podelil o skúsenosť, ktorú nedávno s Dr. Reyesom zažil. „Dúfam, že to pre neho bolo golfové kolo plné radosti a zábavy. Pre mňa to však bolo niečo viac. Od raňaok až po večeru to bolo neskutočné. Jazdili sme v spoločnom golfovom autíčku a veľa sme sa smiali. Bol to deň, na ktorý budem pamätať zvyšok svojho života,“ napísal Fowler.

O jedenásť dní neskôr, týždeň pred súťažným návratom Tigera Woodsa na Bahamských ostrovoch, Dr. Reyes opustil tento svet. „Odišiel muž, ktorému môžem poďakovať za to, že strávil posledné dni svojho života so mnou! Vďaka Dr. Reyes, triumf na turnaji Hero Wolrd Challenge som venoval vám. Odpočívajte v pokoji, moje myšlienky a modlitby patria jeho rodine a priateľom,“ dodal americký golfista, ktorý vo finále Hero World Challenge zahral rekordné kolo za 61 úderov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv