Neprehliadnite

VIDEO: Nadalov víťazný hetrik, na golfovom turnaji zdolal aj dvojnásobného šampióna US Masters

 

Španielsky tenista Rafael Nadal patrí medzi rekreačných golfistov so slušnou palicovou technikou. Pred pár dňami to potvrdil na charitatívnom turnaji, ktorý organizoval spoločne so svojim krajanom a legendárnym golfistom Josém Maríom Olazábalom. Nadal vyhral tento ívent po tretí raz v rade.

V Son Servere neďaleko Nadalovho rodiska Menacoru na ostrove Mallorca sa hral spomínaný Olazábal & Nadal Invitational turnaj s formátom Pro-Am. V praxi to znamenalo, že v každom flajte boli traja amatéri a jeden profesionálny golfista.

Nadalov tím triumfoval v celkovom súčte o 35 úderov nad kvartetom zostaveným okolo Olazábala, víťaza US Masters z rokov 1994 a 1999. Ale napokon o to v turnaji, ktorého piaty ročník je už históriou, tak úplne nešlo.

Našim cieľom je vytvoriť a dať príležitosti mladým ľuďom, ktorí ich nemali toľko, ako my,“ uviedol Nadal. Zisk z turnaja nasmeroval kompletne na svoju nadáciu. „Pre mňa a moju nadáciu je každá udalosť, ktorá nám prinesie zisk, vítaná. Pracujeme s deťmi a máme programy, ktoré sa zameriavajú na vzdelávanie a šport,“ dodal aktuálny líder svetového rebríčka profesionálnych tenistov.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv