Neprehliadnite

VIDEO – Hero World Challenge: Woods poctivo trénuje pred súťazným návratom na Bahamách

 

Všetko nasvedčuje tomu, že Tiger Woods absolvuje súťažný „comeback“ na turnaji Hero World Challenge na Bahamských ostrovoch. Dlhoročný líder svetového rebríčka poctivo trénuje a nemal by chýbať medzi 18 elitnými účastníkmi turnaja, ktorý spravuje jeho nadácia.

Vypadal nadšene. Bol nadšený z toho, že hrá zase golf. Bol som šokovaný z toho, ako plynulý je jeho švih a ako ďaleko mu lietajú loptičky. Vždy bol dlhší než ja, ale niektoré drajvy mu skutočne leteli,“ uviedol Američan Patrick Reed, s ktorým Woods absolvoval tréningovú rundu s deviatimi jamkami.

Woods pôsobil na ihrisku uvoľnene. Badateľný rozdiel v porovnaní so začiatkom tohoto roku, keď bol prakticky neustále v kŕči. Nakoniec ho bolesť chrbta vyradila v januári z hry na skoro 10 mesiacov, počas ktorých podstúpil štvrtú operáciu chrbta. Tiger si brúsil drápy aj minulý týždeň na Floride, kde pri partičke golfu s prezidentom USA prestrelil niekoľkokrát aj svetovú jednotku Dustina Johnsona.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv