Neprehliadnite

V Trenčíne bilancovali

 

Golfový a športový klub Mariána Hossu v Trenčíne má za sebou prvú celoročnú golfovú sezónu, ktorú možno označiť za úspešnú. Deväťjmakové ihrisko vedľa Váhu s výhľadom na Trenčiansky hrad postupne dozrelo do krásy a tamojší nadšenci neustále vylepšujú jeho kvality.

„Už to nie sú len naše gríny, ale aj ferveje či ďalšie okolie, ktoré znesú požiadavky náročnejšieho golfistu. Naďalej však chceme zostať jednoduchým ´public´ ihriskom. Ani napríklad v údržbe nechceme a ani nemôžeme konkurovať veľkým 18-jamkovým ihriskám. Obtiažnosť nášho ihriska sa trošku zmenila a preto aj lepší hráči budú musieť zahrať lepšie, aby si vylepšili svoj hendikep,“ informovala klubová ívent manažérka Nikola Paľová.

Na začiatok novej sezóny pripravujú pre hráčov na trenčianskom mestskom ihrisku akciu v podobe zľavy 25 % na Greenfee, ktorá platí pre všetkých okrem juniorov. Tí aj naďalej budú hrať za 1euro. V klube na sídlisku Noviny sa budú aj v roku 2018 snažiť angažovať najmladších golfistov do Centra talentovanej mládeže (CTM).

„Do CTM zaraďujeme hráčov vo veku od 6 do 23 rokov, ktorí majú záujem, aktuálnu výkonnosť, perspektívu a talent absolvovať proces vrcholovej prípravy s cieľom reprezentovať náš klub a potencionálne aj Slovenskú republiku. K tomu, aby CTM mohlo riadne fungovať, musíme spoločne splniť niekoľko podmienok – registráciu dieťaťa v dnom klube, účasť na minimálne 3 turnajoch organizovaných SKGA a dosiahnutie HCP podľa tabuľky. Ak dieťa splní uvedené podmienky a dosiahne HCP podľa tabuľky, tak na konci sezóny vrátime rodičom časť peňazí naspäť (pozn. minimálne čiastku 50 eur),“ vysvetlila Paľová.

Mimochodom, trenčianske ihrisko už nájdete v aplikácii HOLE19. Ide o bezplatnú aplikáciu s GPS a skóre kartami, ktorú si môžete stiahnuť do telefónu ak používate operačný systém Android alebo iOS. Taktiež táto aplikácia je dostupná aj na Apple hodinkách.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv