Neprehliadnite

Radosť v Sedíne, Teťák do zámoria na univerzitu

 

V Golf Resorte Sedin majú dôvod na oslavu. Člen tamojšieho golfového klubu Tadeáš Teťák totiž v zámorí podpísal golfové štipendium na Univerzite v Južnej Karolíne. Teťák tak urobil dôležitý krok na ceste k vytúženému štatútu profesionálneho golfistu.


Predtým však ešte bude musieť prejšť množstvom univerzitných turnajov, na ktorých štartuje more talentovaných amatérov. “Je pre mňa česť, že si ma vybrala práve Univerzita v Južnej Karolíne. Dostal som tak príležitosť hrať za špičkovú školu. Páči sa mi prostredie univerzity aj tréneri. Dáva mi to pocit univerzitného mesta. Nemôžem sa dočkať, kým začnem,” uviedol slovenský mladík.


Teťák si však uvedomuje, že táto minca má dve rovnocenné strany. „Byť dobrým golfistom, je v tomto prípade len polovica úspechu. Musíte byť dobrý ako študent, aj ako športovec. Keď nie ste dobrým študentom, nebudete môcť hrať golf. Držať v tomto rovnováhu je veľmi dôležité,“ vysvetlil Teťák, ktorý urobil značný pokrok vo svojej mentálnej úrovni hry aj vďaka návšteve Bishops Gate Golf Academy.

“Moja hra sa nesmierne zmenila, najmä v mentálnom aspekte mojej hry. Naučil som sa byť trpezlivý, vyrovnávať sa s hrou pod tlakom a v rozličných situáciách. Keď mi v lete na U.S. Junior Amateur kedíkoval tréner Zach, bol to obrovský krok vpred, aby som sa stal dobrým golfistom. Mať takú osobnosť ako je on, mi dáva viac dôvery,” vysvetlil nádejný golfista.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv