Neprehliadnite

Ako dopadne GC Scotland?

 

Deväťjamkové ihrisko Golfového klubu Scotland v Sebedraží bolo stavebne dokončené v závere roka 2014 a pre verejnosť je otvorené od 2. septembra roku 2015. Spolu s golfovým tréningovým centrom vytvára predpoklady pre samostatnú hru i nerušený tréning súčasne.

Lenže všetko nasvedčuje tomu, že v novej sezóne budú musieť golfoví nadšenci od Prievidze hlavne zabojovať o zotrvanie v štruktúrach Slovenskej golfovej asociácie (SKGA). „Aj keď sme pomohli vybudovať krásne ihrisko Golf Course Scotland v Sebedraží (pozn. dizajn Tom MacKenzie), ocitli sme sa v situácii, že ihrisko nevlastníme. Vzhľadom k tomu, že SKGA neakceptuje dva golfové kluby na jednom ihrisku, hrozí nám, že budeme z tejto organizácie vylúčení,“ uviedol prezident klubu Ladislav Smatana.

Napriek tomu pripravujeme bohatý klubový život, v zime hlavne vo forme klubových večerov – kvízov nad golfovými pravidlami. S golfom sa nerozlúčime ani v zime. Okrem golfovej hry v indoor golf centre Bonas sa viacerí naši členovia vyberú za golfom do teplých krajín, alebo aspoň do Škótska, kde sa hrá celoročne. Mimochodom, začiatkom marca pripravujeme pre členov klubu golfový výlet do Turecka,“ dodal Smatana.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv