Neprehliadnite

Sergio García ukončil bradatú spoluprácu s TaylorMade. S akými palicami bude hrať?

 

Dlhých pätnásť rokov hrával španielsky golfista Sergio García s výbavou od firmy TaylorMade. Podľa aktuálnych informácii sa však úradujúci šampión US Masters dohodol so spomínanou spoločnosťou na predčasnom ukončení spolupráce. Zatiaľ zostáva otázkou aké bude používať García palice v novom ročníku.

García vyhral s palicami TaylorMade celkovo 13 turnajov na European Tour a ďalších 10 titulov získal na US PGA Tour. Medzi jeho najväčšie úspechy zo spoločného obdobia patrí triumf na The Players a aprílový zisk zeleného saka v Augusta National. Aj vďaka spomínanému športovému vybaveniu to dotiahol až na druhé miesto svetového rebríčka medzi profesionálmi.

„Dnes, po pätnástich nezabudnuteľných rokoch so Sergiom Garcíom, sme sa dohodli na ukončení spolupráce pre zostávajúce roky jeho zmluvy s TaylorMade. Bola to pre nás česť, že sme mohli zohrať svoju úlohu v dobe, keď vyhral The Players, 19 titulov po celom svete, žiaril na Ryder Cupe a samozrejme vyhral US Masters 2017,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení spoločnosti.

Čerstvý mladoženáč García zostane pod zmluvou s TaylorMade až do konca ročníka 2016/2017, ale už počas turnajov play-off FedEx Cupu na US PGA Tour začal testovať nové vybavenie. Údajne patoval s paterom značky Odyssey Golf a Toulon Design, ktorá patrí pod krídla firmy Callaway. Napokon, počas turnaja British Masters zastihli fotoaparáty Garcíu ako skúša hrať s vedžkou Callaway MD4.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv