Neprehliadnite

Za 2 libry útočil na dva milióny

 

Umenie? Prehľad? Šťastie? Zrejme kombinácia všetkých troch alternatív. Anglický stávkar a súčasne mladý profesionálny golfista Jordan Baker si pred štartom sezóny natipoval všetkých štyroch víťazov major turnajov, pričom až na meno šampióna British Open sa nemýlil. V prípade, že by mal kvarteto presných tipov, získal by za 2 libry celkovú výhru 2 milióny libier (2,180.715 eur).

Keď vyhral v apríli zelené sako španielsky mladoženáč Sergio García, ktorý tak zlomil svoje prekliatie na turnajoch veľkej štvorky, Baker spozornel. A keď následne Američan Brooks Koepka ovládol tiež US Open, dokonca si rýpol do stávkovej kancelárie, u ktorej si vsadil. „Už sa bojíte?,“ odkázal cez sociálne siete. A to zrejme nemal robiť.

Dosť možno tak urazil pani šťastenu, ktorá mu dala facku na British Open. Namiesto Američana Rickieho Fowlera, na ktorého vsadil, totiž triumfoval jeho krajan Jordan Spieth, a stávkarský sen sa rozplynul. Bakerovi už nepomohol ani fakt, že uhádol aj šampióna posledného major turnaju sezóny – Justina Thomasa, ktorý nenašiel premožiteľa na US PGA Championship a ukoristil svoj prvý major titul.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv