Neprehliadnite

Unikli nahé fotky Vonnovej s Woodsom

 

Meno Tigera Woodsa sa aj v tomto roku v médiách relatívne často skloňuje, ale čoraz častejšie nie je tým dôvodom golf. Najnovšie spôsobili na internete rozruch erotické fotografie Lindsey Vonnovej a golfistu Woodsa, ktoré zverejnil hacker potom ako sa nelegálne „nabúral“ do mobilu svetoznámej americkej lyžiarky.

Jeden z najsledovanejších nielen športových párov svojej doby spolu chodil niečo viac ako dva roky, od marca 2013 do mája 2015. A práve z toho obdobia sú podľa všetkého erotické fotografie, ktoré uverejnil server Caleb Jihad, ktorý sa na podobné útoky na súkromie celebrít špecializuje. Woods si už údajne najal advokáta Michaela Holtza, ktorý má zaistiť, aby server chúlostivé snímky odstránil.

Vonnová sa má v pláne rovnako ako Tiger brániť pred súdom, pričom zverejnenie podobných snímkov je podľa ich zástupcu „nehorázny o útok na súkromie.“ Vo vyhlásení, ktoré Vonnová poslala zámorským novinárom, potom tiež verí, že tí, ktorí za hacknutím jej telefónu a krádežou fotiek stoja, budú „trestne stíhaní podľa zákona.“

Pre Woodsa sa jedná o ďalšiu nepríjemnú vec, ktorú musia riešiť. Dosť na tom, že kvôli svojmu zdravotnému stavu nemôže hrať golf. Navyše nedávno začalo súdne pojednávanie za jeho šoférovanie pod vplyvom z konca mája. Podľa čerstvej policajnej toxikologickej správy, podľa ktorej mal Woods vo svojom tele celkovo päť látok. Okrem liekom proti bolesti, nespavosti a úzkosti sa našli aj stopy po THC, psychoaktívnej látke nachádzajúcej sa v marihuane.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv