Neprehliadnite

Svet techniky

 

Slúchadlá Grado PS2000e

Americká firma Grado je známa svojou precíznou ručnou výrobou slúchadiel s nezameniteľným dizajnom. Nedávno predstavila svoju novú vlajkovú loď. Najvyšší model slúchadiel Grado nesie označenie PS2000e a jeho cena sa pohybuje okolo 2 500 eur.


Slúchadlá sú osadené novo vyvinutým meničom, výrobca udáva frekvenčný rozsah 5 až 50 000 Hz, citlivosť 99,8 dB a impedanciu 32 ohmov. K slúchadlám si voliteľne môžete okrem klasického kábla s konektorom „jack“ objednať aj kábel s XLR konektorom, na drevený box na slúchadlá si však treba doplatiť.

Minisystémy Panasonic

Ďalšie dva prírastky do kategórie štýlových minisystémov s dizajnom a zvukom orientovaným na mladých poslucháčov predstavila firma Panasonic. Systémy SC-UA3 a SC-UA4 majú CD mechaniku, zdrojom hudby môže byť však aj USB vstup. Samozrejmosťou je aj bezdrôtové streamovanie cez Bluetooth.

Výrobca sľubuje výkon 300 W a kvalitný zvuk. O kvalitný zvuk vo väčšine priestoru sa majú postarať zdvojené výškové meniče, keď druhý pár mieri do strán. Model SC-UA4 bude vybavený aj systémom DAB+ s digitálnym rádiom.

Nová herná konzola Xbox One X

V Los Angeles sa nedávno uskutočnila výstava E3. Jedným z najsledovanejších stánkov bol ten od Microsoftu, kde predstavili novú hernú konzolu Xbox One X. Tá dostala nový hardware, ktorý zvládne hry v 4K a výkonom zatieni aj konkurenčný PlayStation 4 Pro.

Pochopiteľne, zo začiatku bude pre novú konzolu málo nových hier. Cena Xbox One X sa pohybuje okolo 499 eur. Vzhľadom na poskytovaný výkon je to veľmi dobrá cena, pretože podobný grafický výkon by zvládol počítač minimálne za dvojnásobnú cenu.


Menej času v kancelárii, viac na golfe

Chytré tlačové multifunkčné zariadenia OKI s veľkým displejom uľahčujú prácu s papierovými aj elektronickými dokumentmi. Profesionálny model MC573 s úspornou LED technológiou je zástupcom novej generácie produktov špecializovanej japonskej značky OKI. Vyznačuje sa radom pokročilých funkcií, predtým dostupných len v omnoho drahších zariadeniach. Súčasťou dodávky je vyspelý OCR softvér ABBYY s výbornou slovenčinou. Automatický obojstranný skener umožňuje aj skenovanie do archivačného formátu PDF/A. Kúpou tohto zariadenia získate navyše rozšírenie záruky na 3 roky so servisom priamo u zákazníka.

Text Jakub Jesenski/foto archív

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv