Neprehliadnite

Mickelsonov ex-kedík v úlohe televízneho reportéra

 

Elitný svetový golfista Phil Mickelson sa len v júni rozišiel so svojim kedíkom Jimom „Bonesom“ Mackayom, ktorý si však už našiel novú prácu a výzvu. „Bones“, ktorý nosil „Leftymu“ palice od roku 1992, kývol na ponuku televíznej stanice NBC/Golf Channel, kde robí reportéra.

Po dvoch týždňoch od rozpadu legendárnej dvojice, ktorá spolu získala 42 titulov na US PGA Tour a ďalšie veľké úspechy mimo nej, prišla ponuka, ktorá sa neodmieta. Mackay bude po novom členom tímu Golf Channel. Skúsený kedík, ktorý bol prítomný azda na každom veľkom svetovom turnaji, začal už pracovať ako reportér priamo na ihrisku.

Päťdesiatdvaročný „Bones“ odštartoval novú etapu svojej životnej kariéry už na British Open. „Deň, keď som sa dozvedel, že o mňa má záujem Golf Channel, ako o reportéra, bol skutočne úžasný. Azda dokážem predať svoje skúsenosti tiež cez mikrofón a budem platným členom tímu,“ teší sa bývalý kedík, ktorý by ma na začiatok účinkovať v spravodajskom programe Golf Central.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv