Neprehliadnite

Luxusné drobnosti

 

Hodinky Parmigiani Bugatti

Pred tromi rokmi sa švajčiarsky výrobca luxusných hodiniek Parmigiani Fleurier spojil s automobilovým producentom Bugatti. Vznikol tak prvý model hodiniek s názvom Parmigiani Fleurier Bugatti Aerolithe, ktorý verejnosť prijala ako skvelú ukážku synergie medzi automobilkou a hodinárskou spoločnosťou.

Jednoduchý dizajn očaril nejedného milovníka automobilov a hodinky sa razom stali najžiadanejším modelom spoločnosti. V tomto roku však prichádza na trh ich inovovaná verzia s názvom Parmigiani Bugatti Aerolithe Performance Titanium. Za tieto luxusné hodinky zaplatíte okolo 22 000 eur.

Luxusná kabelka Versace

Teraz niečo pre dámy. Luxusných kabeliek nie je nikdy dosť, a preto sa teraz môžete pozrieť na aktuálne dielo talianskych majstrov – značky Versace. Novinka nesie názov Baroque Embroidered Palazzo Empire a je isté, že na uliciach vzbudí svojím vzhľadom rozruch a prikyvovanie znalcov. Úchvatný dizajn kabelky potreboval viac než 150 čiastočných krokov, aby sa stal realitou. Históriu značky a kombináciu elegantného talianskeho štýlu môžete tak prečítať jedným pohľadom.

Whisky The Glenlivet Cipher

Limitovaná edícia single malt whisky The Glenlivet Cipher je tou najtajomnejšou whisky všetkých čias. Elegantná čierna fľaša z nepriehľadného skla bola na trh uvedená s tajným chuťovým profilom a bez akýchkoľvek bližších informácií. Viacerí milovníci whisky však uviedli, že Cipher v sebe prepája to najlepšie z tradičnej výroby whisky The Glenlivet s výraznou, avšak vyváženou chuťou. K jej dozrievaniu v pálenici The Glenlivet v škótskej oblasti Speyside boli využité najkvalitnejšie sudy prvého naplnenia z bieleho amerického dubu a takisto sudy po sherry. Výnimočnosť whisky dodáva tiež fakt, že nie je filtrovaná za studena, má prírodnú farbu a obsah alkoholu je 48 %.

Mobilný telefón Tonino Lamborghini

Tonino Lamborghini predstavuje po dlhšej dobe svoj ďalší mobilný telefón, tentoraz s názvom Alpha-One. Ako u všetkých ostatných špičkových produktov, aj tento telefón vznikne ako limitovaná edícia len v niekoľkých kusoch.

S cenou nastavenou na 2 100 eur patrí ďaleko nad „prémiové“ modely bežných výrobcov. Samozrejme, v tomto prípade neplatíte len za značku, ale tiež za perfektné skĺbenie technológie state-of-art a luxusu.

Kávovar De’Longhi

Tradičný taliansky výrobca domácich spotrebičov a svetový líder v oblasti plnoautomatických kávovarov De´Longhi uviedol nedávno na trh novinku – kávovar PrimaDonna Elite Experience. Kombinácia lesklej a vybrúsenej oceli, ergonomické tvary, precízny a dynamický dizajn vytvoria z tohto kávovaru elegantný doplnok do vašej kuchyne.

Navyše, vďaka novému farebnému dotykovému displeju s 11cm uhlopriečkou a intuitívnemu rozhraniu si budete môcť upravovať a ukladať recepty podľa svojej chuti. PrimaDonna Elite Experience okrem mnohých ďalších funkcií ako jediný plnoautomatický kávovar dokáže pripraviť ľadovú kávu a horkú čokoládu vďaka karafe MixCarafe.

 

Cigary Gurkha

Gurkha boli nepálski bojovníci, ktorí inšpirovali britských koloniálnych vojakov, aby po nich pomenovali svoje cigary. Gurkha je symbolom nebojácnosti, statočnosti, odvahy a sily, ktorú v týchto najdrahších cigarách na svete určite nájdete. Pred viac než sto rokmi došlo k ich znovuzrodeniu a dnes sú Gurkha Cigars vďaka svojej špecifickej chuti a aróme jednou z najluxusnejších značiek sveta.

Victorinox Classic Edition

Výstupy šiesteho ročníka súťaže o návrh nového dizajnu limitovanej kolekcie ikonických vreckových nožíkov Victorinox Classic sú známe. Tohtoročnou témou bolo „Všetky zvieratá sveta“, pričom cez platformu jovoto.com dorazilo k organizátorom až neuveriteľných 1 254 návrhov.

Porota Victorinox vybrala viac ako 30 návrhov a vyzvaná komunita fanúšikov vybrala 10 najlepších. Kreativita a nápaditosť aktuálneho ročníka súťaže je opäť ohromujúca a potešený je aj samotný švajčiarsky rodinný podnik.

 

Puma Fenty by Rihanna

V aktuálnej kolekcii Puma Fenty by Rihanna SS17 sa miesi inšpirácia z 18. storočia, kde sa francúzske rokoko mixuje s neoklasicizmom a športovým pouličným štýlom.


Jarná kolekcia je charakteristická zmesou extravagantných materiálov, zložitých volánov, plisovania, čipiek, korzetových foriem, hravých mašlí a prepletaním mužských a ženských aspektov. To všetko v jemných odtieňoch ružovej, olivovej, levanduľovej a bielej farby.


Text Jakub Jesenski/foto archív

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv