Neprehliadnite

Finiš na European Tour bez McIlroya

 

 

Štvrtý hráč svetového rebríčka profesionálnych golfistov Rory McIlroy oznámil, že od 9. októbra si plánuje zobrať štvrťročnú pauzu od golfu. V praxi to znamená, že 28-ročný hviezdny borec zo Severného Írska vynechá lukratívny záver European Tour – Race to Dubai vrátane finále v Dubaji.

McIlroy to prezradil pred turnajom Northern Trust Open, ktorým v New Yorku odštartovalo tohtoročné play-off FedEx Cupu. McIlroy ako obhajca celkového víťazstva sa chce zúčastniť na všetkých štyroch turnajov, ešte potom začiatkom októbra odohrá v Škótsku ívent Alfred Dunhill Links Championship.

„Budem mať tri mesiace na to, aby som sa mohol sústrediť len na seba, svoje zdravie, svoju hru a ďalšie napredovanie. Myslím, že už nikdy nemusím počas kariéry dostať šancu, aby som si mohol vziať tri mesiace na prehodnotenie vecí a práce, aby som sa mohol pokúsiť o to byť ešte lepší,“ povedal McIlroy.

McIlroy prežíva skutočne turbulentnú sezónu, počas ktorej si nepripísal na konto ani jeden titul a dlhodobo ho trápia zdravotné problémy po únavovej zlomenine rebier. Okrem toho v tomto roku absolvoval svadbu, sťahovanie, ukončil spoluprácu s kedíkom J.P. Federalizmom, pričom aj to všetko za zrejme podpísalo pod športový neúspech.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv