Neprehliadnite

European Tour – Paul Lawrie Match Play: Španiel Otaegui má vďaka jamkovke premiérový titul

 

Všetko nasvedčovalo tomu, že na Saltire Energy Paul Lawrie Match Play smeruje za titulom domáca hviezda Marcel Siem. Lenže ten v závere finálového duelu so Španielom Adrianom Otaeguim „prehospodáril“ zaujímavý náskok a z premiérového titulu na European Tour sa radoval jeho súper.

Siem ešte päť jamiek pred koncom finálového súboja viedol o dve, keď sám pre seba do tej doby získal jamky štyri a jeho súper len dve. Lenže finiš v nemeckom Bad Griesbachu patril Španielovi. Ten sa „vyhecoval“ k veľkému výkonu, vyhral štyri jamky v rade a na poslednú sa tak už ani nemuselo ísť hrať.

Otaegui tak len potvrdil svoju aktuálne gradujúcu formu, veď v posledných týždňoch mal v osobnej štatistike štyri umiestnenia v TOP 20 v rade. A tiež na jamkovke Paula Lawrieho patril celý týždeň k ozdobám turnaja. V predchádzajúcich piatich dueloch nemusel ísť ani raz, rovnako ako vo finále, na osemnástu jamku.

Golfista z Pyrenejského polostrova bol vďaka 31 berdíkom a jednému íglu celkovo 28 úderov pod parom ihriska. Vo finálovom súboji sa ale na úvodnej deviatke hľadal. Pripísal si na nej deväť parov, nezískal ani jednu jamku a prehrával o tri. Potom sa ale dostal na kontakt vďaka jamkám 10 a 11 a o prvom triumfe na European Tour pri svojom 123. štarte rozhodol vďaka už spomínanému záveru.

Saltire Energy Paul Lawrie Match Play
Golf Resort Bad Griesbach, Bad Griesbach (Nemecko)
/Výsledky/
Štvrťfinále:
Marcel Siem (Nem.) – Robert Rock (Angl.) 19th
Johan Carlsson (Švéd.) – Anthony Wall (Angl.) 1UP
Alejandro Caňizares (Šp.) – Chris Paisley (Angl.) 20th
Adrian Otaegui (Šp.) – Alexander Knappe (Nem.) 2&


Semifinále:
Marcel Siem (Nem.) – Johan Carlsson (Švéd.) 3&2
Adrian Otaegui (Šp.) – Alejandro Caňizares (Šp.) 6&5
O 3. miesto:
Johan Carlsson (Švéd.) – Alejandro Caňizares (Šp.) 3&2
Finále:
Marcel Siem (Nem.) – Adrian Otaegui (Šp.) 2&1


-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv