Neprehliadnite

Daviesová otestuje seniorov

 

Nie je prvá, ani posledná, ale rozhodne púta pozornosť. Bývalá svetová jednotka medzi profesionálnymi golfistkami Laura Daviesová sa predstaví na turnaji z kalendára European Senior Tour, kde bude hrať proti mužom.

Anglická golfistka sa ocitne v mužskej konkurencii na budúci rok v Dánsku. Ženy-golfistky sa už snažili v minulosti jednorázovo presadiť v priamej konkurencii silnejšieho pohlavia, ale Daviesová je prvá, ktorá odohrá ívent European Senior Tour. Fanúšikovia si môžu poznačiť júnový termín turnaja Shipco Masters v Simon´s Golf Clube.

Päťdesiattriročná Daviesová je jednou z najúspešnejších hráčok histórie. Dvanásťkrát štartovala na Solheim Cupe, vyhrala 20 turnajov LPGA Tour a 45 na LET. „Neberieme to len ako PR pokus o propagovanie našej série. Laura prišla s túžbou vyskúšať mužskú konkurenciu. Dlho sme sa o tom bavili a nakoniec nám to prišlo ako veľmi zaujímavý nápad,“ uviedol šéf European Senior Tour David MacLaren.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv