Neprehliadnite

Úradujúci šampión US Masters Sergio García sa oženil, zahral mu aj Kenny G

 

Elitný svetový golfista Sergio García sa počas posledného júlového víkendu oženil. Aktuálne štvrtý hráč svetového rebríčka profesionálnych golfistov si v americkom Texase vzal za manželku priateľku Angelu Akinsovú.

Na svadobnej hostine nechýbal medzi pozvanými hosťami ani americký golfista Rickie Fowler s partnerkou Allison Stokeovu, pričom účastníkom veľkej udalosti spríjemňoval atmosféru svetoznámy alt-saxafonista Kenny G.

Potom, čo sa stal García v 37 rokoch v tejto sezóne po prvý raz major šampiónom, keď triumfoval na ihrisku Augusta National, stihol sa v rovnakom roku dostať aj do stavu manželského. Španielsky golfista si za manželku vzal 31-ročnú reportérku stanice Golf Channel, ktorá pochádza práve z Texasu.

Ešte pred štartom 146. ročníka British Open, kde García skončil napokon vo štvrtej desiatke, sa práve Angela starala o organizáciu svadobnej hostiny. Rodák z Borriolu sa tak mohl plne sústrediť na tretí major roku, kde túžil vybojovať Klaretový džbán, aby si s ním pár mohol pripiť na oslave.

To sa mu síce napokon nepodarilo, ale aj tak si García neodpustil a počas svadobného večera mal na sebe dokonca zelené sako určené pre víťaza US Masters. Podľa všetkého ho však nemal pri obrade, predsa len predevšetkým jeho farba sa ku svadbe úplne nehodí, ale na recepciu si ho vzal. Na závere večera si všetci veľkolepý svadobný ohňostroj.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv