Neprehliadnite

The Open: Stensonov prenajatý dom vykradli počas turnaja, Švéd si musel požičať odev

 

Švédsky golfista Henrik Stenson rozhodne nezabudne ani na 146. ročník British Open. Na linksovom ihrisku v Royal Birkdale sa mu síce nepodarilo obhájiť triumf s klaretovým džbánom, ale počas turnaja vykradli jeho prenajatý dom neďaleko dejiska tretieho major turnaja sezóny.

K nepríjemnej udalosti došlo vo štvrtok počas úvodného kola. Zatiaľ čo 41-ročný severan vyrazil spoločne s Jordanom Spiethom a Si-Woo Kimom o 9:47 hod. do prvého kola, partička zlodejov si to namierila k jeho prenajatému domu v anglickom Southporte.

Zlodeji si odniesli množstvo pre Stensona cenných osobných vecí vrátane jeho kompletnej kolekcie golfového oblečenia od firmy Hugo Boss, v ktorom mal odohrať zvyšok týždňa. Nakoniec si tak musel hornú časť oblečenia požičať od svojho kedíka Garetha Lorda.

Našťastie ale všetko skončilo len pri ukradnutých veciach, v dome totiž nikto nebol a tak sa nikomu nič nestalo. „Keď som dohral svoje štvrtkové kolo, tak ma informovali o tom, že dom, v ktorom tento týždeň bývam, niekto vykradol,“ prezradil novinárom Stenson, ktorý sa nepríjemnou udalosťou nedal rozhodiť a obsadil napokon na turnaji 11. miesto.

Podľa Stensonovho anglického trénera Pete Cowena však bol jeho zverenec celou záležitosťou nepríjemne prekvapený. „Henrik bol najskôr pokojný, ale potom ho nahnevalo, že zmizla väčšina hodiniek a šperkov, ktoré patrili jeho manželke Emme a mali pre nich nevyčísliteľnú hodnotu. Zlodeji rozbili pár terasových dverí a zobrali všetko, čo dokázali uniesť v rukách,“ dodal Cowen.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv