Neprehliadnite

The Open – 1.kolo: Po prvom dejstve v Royal Birkdale na čele trojica amerických golfistov

 

Po úvodnom kole na 146. ročníku British Open je na tom najlepšie trojica amerických golfistov Brooks Kopeka, Matt Kuchar a Jordan Spieth. Všetci spomínaní zámorskí borci priniesli do klubovne skóre (65/-5), ako prvému sa to podarilo Spiethovi, ktorý útočí na tretí major titul v kariére.

„Dnes to bol pre mňa veľmi dobrý deň, bol to pre mňa dobrý štart do turnaja. Zajtra to bude podľa predpovedi ale úplne iný deň, so silným vetrom a dažďom,“ uviedol po svojej čistej runde s piatimi berdíkmi na ihrisku Royal Birklade Spieth.

Naopak značné trápenie si užil Rory McIlroy. Šampión British Open 2014 z úvodných šiestich jamiek zahral par len na dvojke, zvyšok zapisoval bogey. Potom sa ale prebral, už ani raz nechyboval a vďaka štyrom birdie na druhej deviatke sa vrátil do turnaja kolom za 71 úderov (+1).

S rovnaký skóre vstúpili do turnaja ďalšie veľké mená. Jednu ranu nad par zahrali prvý hráč sveta Dustin Johnson z USA, vlaňajší šampión US Masters Danny Willett a olympijský víťaz Justin Rose z Anglicka, Američan Rickie Fowler alebo anglická hviezda D+D REAL Czech Masters Lee Westwood. Ešte horšie dopadli Martin Kaymer (+2), Phil Mickelson so Sergiem Garcíom (oba +3) a Zach Johnson (+5).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv