Neprehliadnite

Pôžitky pri jazere

 

Ritzenhof – úžasný hotel s moderným a útulným dizajnom a vynikajúcou kuchyňou presvedčí aj toho najnáročnejšieho hosťa. Cítite sa, akoby ste prišli na návštevu do rodiny majiteľa Hansa Riedelspergera, taká milá a pozorná je starostlivosť o každého hosťa.
Text Natascha Kames  foto archív

Ritzenhof sa nachádza priamo na brehu jazera Ritzensee v Saalfeldene v rakúskej spolkovej krajine Salzbursko. Ponuka športových aktivít je neuveriteľná: viac ako 450 kilometrov turistických chodníkov, okolo 720 kilometrov cyklistických trás pre náročných bajkerov i cyklistických pôžitkárov a celý rad golfových ihrísk v bezprostrednom okolí. Venovať sa tu môžete aj lukostreľbe, pádlovaniu na jazere alebo džogingu v okolitých lesoch. Celý Saalfelden je vlastne fitnes centrum pod šírym nebom.

ALPINE HOLISTIC – tak sa nazýva nové poňatie dovolenky v hoteli. Ritzenhof je prvý hotel, ktorý sa venuje tzv. individuálnemu meraniu životného ohňa. Pod výstižným názvom sa skrýva lekárske poradenstvo a diagnóza na základe variability srdcového rytmu. Táto metóda je úplne ideálnou prevenciou proti vyhoreniu a skvele pomáha prinavrátiť životnú rovnováhu a zlepšiť telesnú a duševnú pohodu.

Celková atmosféra hotela, vytváraná prepojením architektúry, stravy, wellnessu a prístupu majiteľov i celého personálu, dokáže v hosťovi, ktorý príde s pocitom vyhorenia, zažať znovu jeho vnútorný oheň a chuť vrátiť sa do života. Filozofiu hotela vníma hosť všade: tak vo vkusne zariadených izbách a suitách, ako aj v moderných priestranných kúpeľoch s vnútorným bazénom a s priamym vstupom do jazera. Moderné odpočivárne a kozmetické centrum ponúkajú zázemie na neuveriteľné procedúry a masáže.

Alpský wellness na jazere Ritzensee

AKTIVUJÚCI pre viac energie, PREČISŤUJÚCI pre viac vitality, UPOKOJUJÚCI pre dokonalé uvoľnenie a VYROVNÁVAJÚCI pre vnútornú rovnováhu – to sú štyri piliere, na ktorých je ALPSKÝ WELLNESS na jazere v hoteli Ritzenhof založený. Každej procedúre predchádza anamnéza s terapeutom, ktorý na jej základe rozhodne o zodpovedajúcej terapii a zvolí procedúry.

A tie zážitky pri večeri…

V našej kuchyni sú hodnoty jasne definované“, hovorí šéfkuchár Peter Weißer. „Používame len čerstvé sezónne a regionálne produkty, ktoré sú plné sily. Pri zostavovaní dennej ponuky berieme vždy do úvahy prirodzené ľudské rytmy, ako je aktuálne ročné obdobie a sezónnosť, regionálnosť, čerstvosť a sviežosť použitých surovín a najmä prirodzená ľudská potreba harmónie chutí.“

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv