Neprehliadnite

Mickelson bude prerábať ihrisko na Bali, majiteľom je Donald Trump

 

Americký golfista Phil Mickelson bol vybraný, aby zrealizoval re-design ihriska na ostrove Bali, ktoré bude znovu otvorené ako Trump International Golf Club. Lefty už má na konte projekty v Arizone (Whisper Rock GC), Kanade ( Mickelson National Golf Club Calgary) alebo Číne (Mickelson Shanghai International).

Štyridsaťsedemročný golfista sa svojimi skúsenosťami a názormi podieľal aj na výstavbe ihriska pre Greenbrier Classic. Developerská skupina MNC Land oznámila, že hlavným strojcom nového ihriska Donalda Trumpa bude práve šampión piatich major turnajov.

„Som šťastný, že som mohol pracovať na niekoľkých veľkých projektoch, ale toto je obrovská výzva. Neskutočná príležitosť vymyslieť niečo neopakovateľné. Miesto je úchvatné a my vytvoríme golfový zážitok, ktorý predstavuje vzrušenie z hry aj miesta na celý život,“ uviedol Mickelson.

Ihrisko Nirwana priamo hraničí s Indickým oceánom a bude uzatvorené od 31. júla, potom podstúpi kompletnú transformáciu pod značkou Trump. Bude to ďalšia golfová nehnuteľnosť amerického prezidenta, štvrtá v Ázii.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv