Neprehliadnite

Mercedes Slovak Ladies Tour 2017 – Tretí turnaj v Hrubej Borši alebo letné golfovanie

 

Kalendár jedinej dámskej golfovej túry na Slovensku sa každoročne snaží vyhnúť termínom turnajov počas letných prázdnin. Je to skôr obdobie dovoleniek, voľna a v posledných rokoch aj nevyspytateľného počasia. A tak letné dámske turnaje sa uskutočnili na jeho začiatku i konci.
Text Andrej Obuch/foto Marek Obuch


Na začiatku prázdnin, v ich prvý deň, sa presne podľa plánu uskutočnil turnaj v Green Resorte v Hrubej Borši. Dnešné majstrovské ihrisko navštevujú dámy od jeho postupného sprístupňovania verejnosti. Hralo sa už na počiatočnom deväťjamkovom variante, pokračuje sa po otvorení všetkých osemnástich jamiek.

Účastníčky turnajov v Hrubej Borši sú za roky ich konania na tomto mieste pozorovateľkami postupnej premeny, ale najmä dozrievania tohto ihriska, ktoré si napriek rôznym klimatickým a poveternostným podmienkam drží vysokú úroveň kvality údržby.


Výhody

Za roky navštevovania Green Resortu v Hrubej Borši si účastníčky turnajov vypestovali k nemu vrúcny vzťah. Je to dané samotným majstrovským ihriskom, ktoré je síce náročné, aj dostatočne dlhé, ale zároveň rôznorodé a pestré, takže si na ňom zahrajú hráčky rôznych výkonnostných úrovní i typov.

Ďalším dôvodom hojnej účasti na turnaji je členské zázemie samotného klubu, ktoré dokáže vygenerovať početnú skupinu domácich účastníčok. K tomu treba prirátať výhodnú polohu ihriska, jeho prístupnosť z viacerých smerov, čo je výhodné pre stabilný káder mimobratislavských hráčok.


Zázemie atmosféry

Turnaj v Hrubej Borši mal skutočne letný ráz. Napriek teplu a slnečnému svitu bolo však počasie vhodné na golf, a tak zúčastnené dámy mali možnosť odohrať v pokoji pekné osemnásťjamkové súťažné kolo. Tak ako vždy, aj tento raz sprevádzala turnaj príjemná atmosféra, ktorá sa po jeho skončení preniesla takisto na terasu klubového domu, kde sa konalo odmeňovanie víťaziek.


Výsledky:
/Kategória HCP +4 – 24,4/
1. Lucia Blažíčková, 2. Denisa Kanásová, 3. Katarína Opršalová
/Kategória HCP 24,5 – 36/
1. Renata Šmáliková, 2. Zuzana Račeková, 3. Lucia Malíčková
/Kategória HCP 37 – 54/
1. Drahuša Makovínová, 2. Marianna Kuchtová, 3. Dajana Škrabská


Doplnkové súťaže:
Najdlhší odpal: Denisa Kanásová
Najbližšie k jamke: Petra Šimková
Najštýlovejšia hráčka: Peggy Hrivňaková

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv