Neprehliadnite

LPGA Tour – U.S. Women´s Open: Juhokórejská záležitosť, nová tvár Sung Hyun Park má major

 

Tretí major turnaj v kalendári ženskej LPGA skôr pripomínal juhokórejské majstrovstvá, ktoré narušili len jedna Číňanka a Španielka.V elitnej desiatke na ívente US Open tak figurovali okrem ôsmich hráčok z Kórejskej republiky Carlota Cigandová a Šan-šan Feng.

Tri kola viedla Číňanka Feng, ale neudržala vedenie do konca. Nezastavila stúpajúcu tendenciu svojho skóre 66,70,71 a výsledkom posledného kola 75 úderov pred seba pustila štyri Kórejčanky.

Senzačne zvíťazila tohtoročná novicka LPGA, 23-ročná Sung Hyun Park (-11) pred 18-ročnou amatérkou Hye Jin Choi (-9). Tretie miesto (-7) spoločně obsadili Mi Jung Hur a So Yeon Ryu.

Sestry Kordové zostali ďaleko od seba. Jessica obsadila 21. miesto (0), Nelly skončila o šest rán späť na 44. mieste (+6). Lexi Thompsonová sa musela uspokojiť s 27. pozíciou (+1) a bývalá svetová jednotka Lydia Ko sa dostala pod len v prvom dejstve. S výsledkom 68, 73, 75, 74, +2 sa umiestnila na 33. priečke.

Nedarilo sa ďalšej niekdajšej svetovej jednotke Inbee Park. Ani v druhom kole sa nedostala pod par a nepostúpila do finálových kôl. Do víkendových súbojov sa neprobojovala ani Ariya Jutanugarnová, pričom katom neprešla ani najlepšia svetová amatérka Leona Maguireová.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv