Neprehliadnite

Ženský deň v Rajci

 

Golfistky z Golf Park Rajec sa prvý júnový utorok zapojili po prvý raz do celosvetového podujatia pre ženy s názvom Women’s Golf Day. Tento ívent sa koná na rôznych miestach po celej planéte len jeden jediný deň v roku počas niekoľkých hodín (6. júna). Rajecký klub sa ako jediný oficiálny golfový rezort na Slovensku zapojil do tejto aktivity a ponúkol tak možnosť ženám vychutnať si golf len pre seba.

Spolu s trénermi si mohli nováčikovia vyskúšať prvé dotyky s golfom a tie skúsenejšie hráčky zasa vylepšiť svoju techniku. Na cvičných plochách tak nebola núdza o množstvo záujemkýň. Paralelne využili účastníčky aj možnosť hrania 9 jamiek na ihrisku za symbolickú cenu 1 euro.

Krásne prostredie Rajeckej doliny, kvalitne pripravené golfové ihrisko aj s cvičnými plochami a príjemné slnečné počasie boli zárukou dobrej atmosféry skvelej partie ľudí, ktorí sa tam spoločne počas podvečera stretli. Golfové fanynky z Golf Parku Rajec sa do celosvetovej akcie Women’s Golf Day plánujú zapojiť aj na budúci rok.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv