Neprehliadnite

Woods sa priznal k užitiu Xanaxu, lieku proti úzkosti

 

Pri nedávnom zatknutí na Floride za riadenie pod vplyvom bol Tiger Woods údajne pod vplyvom lieku Xanax. Vyplýva to z neupravenej policajnej správy, ktorú nedávno zverejnil zámorský Golf Channel.

„Spýtal som sa Woodsa, či užil nejaké lieky, a odpovedal mi, že Xanax,“ uviedol policajný dôstojník Christopher Flandry. Podle neho túto informáciu Woods zopakoval ešte pri teste triezvosti, ktorý bol pozitívny.

Po príchode na lekárske testy však Woods Xanax nespomenul. Uviedol, že užil Soloxex, Torix, Vioxx a Vicodin. Xanax je benzodiazepin predpisovaný k liečbe úzkosti a depresie. Americký Úrad pre kontrolu potravin a liečiv uvádza, že v kombinácii s opioidom, ako je Vicodin, môže viesť k „útlmu, respiračnej depresii, kóme a smrti“.

Toxikologická správa Jupiterského policajného okrsku ešte nebola zverejnená. Dychová skúška však na mieste vylúčila užitie alkoholu. Woodsa našla polícia ako spí za volantom svojho mercedesu nad ránom 29. mája. Bývalý dlhoročný líder svetového rebríčka golfistov nevedel, kde sa nachádza, a mal na aute pustený motor a zapnuté výstražné svetlá. Neskôr uviedol vo vyhlásení, že mal neočakávanú reakciu na predpísané lieky.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv