Neprehliadnite

Vydarené Malacky

 

Za ideálneho počasia s letnými teplotami sa nedávno konal turnaj O pohár prezidenta Žilinsko-rajeckého goflového klubu, ktorý našiel prechodný domov v EuroValley Golf Parku v Malackách. Účastníci turnaja priniesli obrovské množstvo pozitívnej energie, ktorá aj avizované mraky rozohnala. Takýto žičlivý stav vytrval počas celého turnaja, od „welcome drinku“ až po odovzdávanie cien, pretože služby správcu ihriska boli skvelé a ihrisko parádne pripravené.

„Nežnejšia časť účastníkov turnaja sa občas sťažovala na krivé gríny, muži sa zase ponosovali na ferveje, ktoré sa im zdali úzke. Osobne som však ešte nezažil ihrisko, ktoré by vyhovovalo všetkým. Každé ihrisko vyhovuje akurát víťazom,“ uviedol prezident ZRGK Juraj Čermák. Víťazom hlavnej ceny a putovného Pohára prezidenta ŽRGK sa stal Juraj Frolka ml. s nádherným výsledkom. Druhé miesto v hlavnej kategórii obsadil Roman Baláž a tretí skončil Miloš Pagáč.

„Singlisti sa hrali spolu. Vidno, že nastupujúca generácia nás skúsenejších začína vytláčať. Máme čo robiť, aby sme s nimi udržali krok. Skúsenejšia časť flajtu ihneď našla ospravedlnenie, že robili kedíka mladému, aby uhral výsledok. Mne je to jasné, keď po pár jamkách zistili, že nie je už o čo hrať, tak museli „kediť“. Ešteže Martin zahral Longest drive, inak by vyhoreli. Fakt je ten, že naša mládež hrá skvelý golf vďaka im a aj Romanovi Kianičkovi,“ dodal šéf ŽRGK.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv