Neprehliadnite

US Open: Lefty dal prednosť dcére, druhý major v sezóne asi nestihne

 

Obľúbený americký golfista Phil Mickelson opäť raz potvrdil, že rodina je u neho na prvom mieste. Lefty totiž s najväčšou pravdepodobnosťou nestihne US Open, pretože sa chce osobne zúčastniť na stredoškolskej promócii svojej dcéry. Titul z druhého major turnaja je pritom posledným, ktorý mu chýba na skompletizovanie prestížneho Grand Slamu.

Tentoraz ide o Leftyho najstaršiu dcéru Amandu, ktorú čaká slávnostné ukončenia štúdia na strednej škole v Kalifornii. To je naplánované na štvrtok 15. júna dopoludnia, teda na deň, keď US Open na ihrisku Erin Hills v americkom Wisconsine vypukne. „Samozrejme, že ide o turnaj, ktorý chcem vyhrať zo všetkých najviac. Toto je ale jeden z tých momentov, na ktoré budete vo svojom živote spomínať, a já ho nechcem prepásť,“ prezradil Mickelson.

Na US Open skončil pritom už šesťkrát druhý, keď sa niekoľkokrát jednalo o skutočne kruté prehry. Mickelson sa však úplne ešte účasti nevzdáva a zatiaľ sa z druhého majoru v sezóne neodhlásil. Lefty však nutne potrebuje, aby bol štart jeho 1. kola oneskorený minimálne o štyri hodiny, záleží preto na počasí. „Potrebujem minimálne štvorhodinové meškanie. Potom by som to ešte mohol stihnúť,“ povedal Mickelson po odohraní turnaja FedEx St Jude Classic, kde obsadil deviatu priečku so stratou troch úderov za víťazným Danielom Bergerom.

Sám Mickelson však súčasne dúfa, že v ďalších rokoch ešte nejakú šancu na triumf na US Open dostane. Jeho druhá dcéra Sophia má teraz 15 rokov a syn Evan štrnásť. „Azda budem hrať v ďalších dvoch rokoch, než bude maturovať Sophia,“ poznamenal Mickelson a dodal: „Amanda ma podporovala. Vždy mi dávala najavo, že vie, ako US Open milujem. Toto je ale jedna z tých vecí, kde proste musíte byť. Ani sme o tom nedebatovali, pretože sa nebolo nad čím rozhodovať.“

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv