Neprehliadnite

Ryder Cup do Skalice

 

V poradí 6. ročník Ryder Cupu medzi dvomi klubmi na západe Slovenska – Golf Club Skalica a Penati Golf Club už pozná svojho víťaza. Tento turnaj sa koná od roku 2011 pri príležitosti otvorenia Penati Golf Resortu, pričom vtedajší vyzývateľ Penati GC, prvý ročník vyhral.

Takto to pokračovalo ďalšie štyri ročníky, stav po minuloročnom ukončení turnaja bol 5:0 v prospech Penati GC. GGGR Skalica a Penati GR sa každý rok striedajú v usporiadaní a tento rok sa hralo na ihrisku Grafobal Group Golf Resortu v Skalici. Ihrisko bolo výborne pripravené na dvojkolový súboj dvanásťčlenných tímov.


Hrala sa prvá ranná 18-jamková súťaž foresome a fourbal, popoludní prišli na rad single a jamkovka, pričom víťaz musel získať minimálne 9,5 bodu. Viac dôvodov na radosť mali napokon golfisti GC Skalica, ktorí získali Ryder Cup pre tento rok.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv