Neprehliadnite

Veľký relax pri Malom Dunaji

 

Predstavitelia nového golfového rezortu Sedin rozbehli svoju prvú golfovú sezónu už v piatok 7. apríla, ale slávnostné otvorenie za prítomnosti asi 200 hostí, sa uskutočnilo poslednú aprílovú sobotu. Golf Resort Sedin s 18-jamkovým ihriskom, dvoj-jamkovou akadémiou a tréningovými plochami je situovaný na rozlohe 120 hektárov v krásnom prostredí lužných lesov Malého Dunaja. Čerstvý klubový dom s kompletným zázemím pre členov klubu, aj ostatných hráčov, je už teraz lákadlom pre celé rodiny golfistov, výkonnostných hráčov, aj nových záujemcov o tento krásny šport.

Prestrihnutie stuhy

Moderný klubový dom slávnostným prestrihnutím stuhy otvorili prezident klubu a zástupca firmy TST Invest a.s. (pozn. člen skupiny FPD Group) v jednej osobe Roman Teťák a starosta obce Veľké Úľany František Gӧgh. Po obede sa pozvaní hostia presunuli na jamku č. 1, kde slávnostným odpalom pokrstil ihrisko Tadeáš Teťák, talentovaný a úspešný mladý golfista,ktorý pôsobí v USA, kde sa okrem golfu intenzívne venuje aj štúdiu.

Loptička, ktorou bolo ihrisko pokrstené, bola starostlivo uschovaná, ako veľmi dôležitá súčasť histórie rezortu. Následne po otvorení ihriska sa hráči presunuli na štartovacou listinou určené jamky, aby si zmerali sily v netypickom „texas scramble trojíc“. V krásnom, ale pomerne studenom jarnom počasí, ich napokon nastúpilo až 97. Víťazmi sa stali Tadeáš Teťák, Peter Valášek ml. a Marián Mareš, na druhom mieste skončili Zuzana Kamasová, Ľuboš Klikar a Vladimír Hrtko, a tretie miesto obsadili František Tajcnár, Peter Žiga, Peter Jurko.

Športový mecenáš

Pre ľudí, ktorí sa pohybujú v golfovom prostredí na Slovensku, to nie je žiadne prekvapenie. Za ambicióznym projektom na rozľahlom území bývalých štrkovísk neďaleko Senca stojí športový mecenáš, úspešný podnikateľ a čerstvý prezident Slovenského olympijského výboru (SOV) Anton Siekel. Štyridsaťsedemročný rodák z Bratislavy je jedným zo zakladateľov Istrokapitálu a majiteľom hotelov na Slovensku, ale aj na Bali, v Indonézii a Srí-Lanke.

Pred jedenástimi rokmi založil nadnárodnú spoločnosť FPD, ktorá v 13 krajinách v Európe, juhovýchodnej Ázii, USA a Kanade zamestnáva vyše 3200 ľudí v rôznych oblastiach. Súčasne je honorárnym konzulom Kolumbie na Slovensku, pričom v minulosti sa už prezentoval podporou rôznych športov ako džudo, plávanie alebo volejbal. Šéf SOV zatiaľ golf sám nehráva, ale nevylučuje, že časom, keď na ihrisku vyrastú aj stromy, tomuto športu podľahne.

Nový tréner

Nadšenci z Golf Resort Sedin majú na sezónu pre členov klubu pripravené samostatné priestory, zľavy a iné benefity. Okrem iného aj vyhradené časy v každej hodine prevádzky ihriska, pri včasnom objednaní „tee time“. Kvalitné cvičné plochy, driving range a akadémia so zvláštnym zreteľom na mladé talenty sú samozrejmosťou. Zárukou kvality golfovej výučby vo Veľkých Úľanoch je aj nový Head Pro tréner David Poulton (Master – PGA), ktorý trénuje v tamojšej PRO Akadémii. V nedávnej minulosti už pôsobil niekoľko sezón na Slovensku a mnohí slovenskí golfisti ho z tohto obdobia poznajú. Zástupcovia klubu súčasne zverejnili výhodnú ponuku na získanie doživotného členstva v Sedin Golf Clube. Prvých 50 členstiev dostanú záujemcovia v uvádzacej cene 2200 eur. Plná cena členstva v klube, ktorý vznikol v decembri 2015, je 2900 eur.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv