Neprehliadnite

Smart už nerobí Willettovi kedíka

 

Anglický golfista Danny Willett ohlásil rozchod so svojim dlhoročným nosičom palíc Jonathanom Smartom. Na neoficiálnom piatom major turnaji sezóny – The Players Championship už robil ostrovnému borcovi kedíka Sam Samwood. Šampión US Masters 2016 spolupracoval so Smartom prakticky od tej doby, čo sa začal presadzovať medzi profesionálnymi hráčmi. Spoločne dokráčali k titulom na prestížnych turnajoch European Tour a práve na majore v Augusta National.

Lenže za posledný rok, od triumfu na US Masters, je Willett len tieňom toho sebavedomého hráča, ktorý bojoval o víťazstvo na turnajoch po celom svete. „Potrebujem zmenu, už mám niečo v hlave, ale nechcem svoje rozhodnutia tlmočiť najskôr novinárom a už vôbec sa nechcem unáhliť a potom niečo ľutovať,“ tvrdil začiatkom februára 29-ročný profesionál.

Nakoniec celý proces vyústil v rozchod medzi kedíkom a hráčom. Smart dostal padáka. „Veci už sú trochu zastaralé a vyčerpané. Je to škoda, ale potrebujeme obaja zmenu, všetko sa deje z nejakého dôvodu a ja verím, že nám to obom prospeje,“ zdôvodnil svoje rozhodnutie Willett.

Dvojicu Willett – Smart spája dlhoročné priateľstvo, ale v poslednej dobe to medzi nimi iskrilo. Naposledy na RBC Heritage, keď sa spolu pohádali potom, čo neprešiel Willett katom. Na The Players Championship mu tak nosil už vak spomínaný Samwood. „V posledných 10 možno 15 rokoch sme spolu často hrali, pozná moju hru a dokáže sa vcítiť do môjho myslenia. Je pekné mať vedľa seba niekoho, s kým môžete úprimne hovoriť o všetkom, čo vás napadne. Myslím, že to bude dobré,“ dodal Angličan.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv