Neprehliadnite

Rytieri a kňažné hláste sa do letného tábora!

 

Prajete si, aby sa vaše dieťa počas letných prázdnin nenudilo, ale sa niečo nové naučilo a hlavne sa usmievalo? V takom prípade je pre vaše dieťa ideálnou možnosťou denný tábor Súkromného slovanského gymnázia (SSG) v Bratislave, kde sa bude môcť stať rytierom alebo kňažnou.

Golfovú hru mu predstavia odborníci prostredníctvom sveta fantázie. Deti zažijú atmosféru skutočných rytierskych turnajov, budú môcť preukázať športovú udatnosť a bojovnosť. Zároveň si však nenásilnou hravou formou osvoja golfovú etiku, ktorá sa tak podobá rytierskej cnosti. Golf je fascinujúci tým, že v ňom je stále čo zlepšovať a učenie sa nikdy nekončí, tak ako sa nikdy nekončí dobrodružstvo objavovania a zážitkov.

Vo vybraných termínoch sa záujemcovia môžu navyše prihlásiť na kurzy – príprava a vykonanie skúšky na zelenú kartu, návšteva a tréning na dvoch golfových ihriskách počas týždňa, výučba anglického jazyka, hudba a divadlo s hercami Divadla Nová scéna Bratislava (pozn. na kurz je možné sa prihlásiť aj samostatne-mimo tábor).

„Príďte medzi nás, zažite magický svet golfového kráľovstva. Čakajú Vás táborové aktivity: výučba a hra golfu, kúpanie, loptové hry na krásnom udržiavanom trávniku v blízkosti golfových tréningových plôch, hľadanie pokladu, výroba rôznych predmetov, starostlivosť o trávu aj zeleninu, varenie a grilovanie, nezaškodia aj diskusie a zábava s kamarátmi podľa vlastnej chuti. Ak je to málo, môžete sa prihlásiť aj na kurzy navyše, ktoré budú v čase mimo tréningov a plnenia hlavných programových cieľov za ktoré sa získavajú nálepky rytierov a kňažných,“ informuje webový portál SSG.

Denný tábor zahŕňa program pre deti od pondelka do piatka od 8:00 hod. do 17:00 hod. Súčasťou je výučba golfu (etika a pravidlá golfu, golf ako šport, výbava golfistu, základný postoj, patovanie, čipovanie, golfové jamky, držanie palice, golfové ihriská a akadémie, hra na simulátore, v prípade daždivého počasia), k dispozícii je tréner, ktorým je profesionálny inštruktor golfu a má dlhoročné skúsenosti najmä s učením mladšieho dorastu a detí.

Bez problémov funguje aj zapožičanie golfovej výstroje, vstup do golfového areálu SSG, vedenie osobnej dokumentácie tréningového procesu hráča (plán, výkonnosť). Samozrejmosťou je obed a pitný režim počas celého dňa, či možnosť osviežiť sa v malom bazéne alebo pod „hadicovou fontánou“. Do programu sú zahrnuté aj grilovačka a piknik, či starostlivosť o ihrisko a trávnik – pomocou špeciálnej golfovej kosačky a profesionálnej úpravy trávnikov a bunkrov.

Kto bude chcieť, urobí si skúšku „na zelenú kartu“ za účasti poroty. Kto sa neprihlási, vyskúša si, ako to vyzerá na riadnom turnaji na riadnom ihrisku. Bude to tréning. Lebo každý, kto skúšku na zelenú kartu zloží, bude sa môcť zúčastniť veľkého turnaja na konci mesiaca júl, alebo august spolu s kamarátmi, ktorí absolvujú prípravu pre kňažné a rytierov v golfovom klube SSG. Veľký turnaj sa bude konať v Golfovom klube v Hrubej Borši.

Ssg.sk, -jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv