Neprehliadnite

Podľa novej zmluvy sa bude hrať FedEx Cup aj ďalších desať rokov

 

Predstavitelia US PGA Tour a firmy FedEx sa dohodli na novej desaťročnej zmluve. Spoločnosť zaoberajúca sa logistikou tak bude aj naďalej sponzorovať FedEx Cup, teda záverečné play-off US PGA Tour pozostávajúce zo štyroch posledných turnajov, ktorá tradične vyvrcholí turnajom Tour Championship.

Nový komisár US PGA Tour Jay Monahan vyhlásil, že očakáva výrazný nárast financií, ktoré FedEx do PGA napumpuje. Len v tejto sezóne má prichystaných 35 miliónov dolárov. Z toho víťaz FedEx Cupu zinkasuje 10 miliónov USD. Pôvodná desaťročná zmluva vošla do platnosti v roku 2007.

„Sme hrdí na to, že sme predĺžili naše historické sponzorstvo FedEx Cupu, ktoré zásadne zmenilo podobu US PGA Tour,“ uviedol šéf spoločnosti Patrick Fitzgerald. „FedEx Cup je každoročným zakončením sezóny a posledné roky prinášajú jedny z najnapínavejších vrcholov,“ dodal.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv