Neprehliadnite

Obra z Fidži opustil kedík, údajne kvôli platu

 

Skúsený golfista Vijay Singh je momentálne bez kedíka. Kip Henley s ním totiž ukončil spoluprácu po turnaji The Players Championship, pričom nezverejnil ani dôvod svojho rozhodnutia opustiť legendárneho Fidžana. Spolupracovať začali v marci pred US Masters.

Podľa zámorských médií sú za ich rozchodom peniaze a práve preto sa Henley rozhodol hľadať prácu inde. „Život prináša náročné rozhodnutia a ja som nedávno práve jedno urobil. Hľadám zárobkovú prácu. Prosím, nepýtajte sa ma na detaily,“ uviedol na sociálnej sieti už bývalý Singhov kedík.

Henley neskôr pre Golf.com potvrdil, že už pre 54-ročného víťaza 35 turnajov na US PGA Tour nepracuje, ale o detailoch hovoriť opäť nechcel. Singh bol na The Players Championship po dvoch kolách na šiestom mieste len tri údery za lídrom.

Tretie dejstvo však zahral za 79 rán a hlboko sa prepadol. V nedeľu si však polepšil a po 70 ranách obsadil delené šestnáste miesto, čo je jeho najlepší výsledok v sezóne, v ktorej na US PGA Tour prešiel katom len trikrát pri dvanástich štartoch..

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv