Neprehliadnite

Na novom Woodsovom webe je golf v úzadí

 

Hviezdny americký golfista Tiger Woods nedávno predstavil svoje nové internetové stránky (www.tigerwoods.com). A hoci sú na prvý pohľad atraktívne, golfovým fanúšikom tam zrejme budú chýbať športové informácie. Golf už totiž na nich nie je, aspoň v zmysle športovej kariéry Woodsa, hlavnou témou.

Woodsov web potreboval modernejší dizajn ako soľ. Nové stránky sú moderné, vsádzajú na veľké fotografie, čistý design a dôležité informácie. Ty už ale logicky nie sú zamerané na to, ako Tiger hrá golf. Prečo aj, veď už skoro takmer súťažne nehráva.

A tak hlavný headline patrí TGR, teda firme, ktorá spravuje všetky Woodsove nehracie aktivity. Až potom prichádza na titulnej strane jediná zmienka o Woodsovi ako golfistovi v rámci bloku „Legenda na ihrisku.“ Potom už opäť úraduje biznis.

Nadácia Tigera Woodsa, znovu TGR, teda Tiger Woods Venture, potom TGR Design a nakoniec upútavka na Woodsovu reštauráciu v Jupiteri. Následne už len odkazy, a to je všetko. Aspoň na titulnej stránke.

Na celom webe je toho samozrejme o golfe Tigera Woodse viac, ale to už musíte omnoho viac „klikať“. Podstatne jednoduchšie sa tak dozviete, čo je zrovna na menu v Tigerovej reštaurácii Jupiter, ako informáciu kedy naposledy hral golf. Aj z toho je zrejmé, že sa Woods stále viac začína sústrediť na svoju „druhú kariéru“.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv