Neprehliadnite

Harrington kandidátom na kapitána rydercupového tímu Európy

 

Trojnásobný major šampión a írsky golfista Pádraig Harrington je veľmi vážnym kandidátom na funkciu kapitána európskeho tímu pre Ryder Cup 2020 alebo 2022.

Jeden z najúspešnejších hráčov európskeho výberu v histórii má za sebou skvelú reprezentáciu ako hráč a vyskúšal si už aj úlohu asistenta. Nikoho teda neprekvapuje, že sa jeho meno čím ďalej častejšie skloňuje aj s pozíciou samotného kapitána.

Nadchádzajúci Ryder Cup 2018 vo Francúzsku už je obsadený. Družstvo zo starého kontinentu povedie Dán Thomas Bjorn, ktorý zažije premiéru v tejto funkcii. Ďalšie dva Ryder Cupy sú zatiaľ voľné a to ako v americkom Whistling Straitse tak aj v talianskom Ríme.

„Predpokladám, že väčšina ľudí v tomto smere myslí na mňa a na Leeho Westwooda. Samozrejme nemáme právo vyberať si, ale ja by som pokojne bral Ameriku a Lee by mohol robiť kapitána zase späť v Európe,“ naznačil možný scenár Harrington, ktorý vzápätí dodal: „Jedna vec je istá! Rád by som raz túto prácu vykonával a je jedno, kde to bude.“

Harrington je rozhodne veľmi dobrým kandidátom. Ako hráč štartoval na šiestich ročníkoch prestížneho Ryder Cupu a hneď štyrikrát sa radoval z cenného triumfu. Jeho osobná bilancia a prínos pre tímu boli vždy výrazné. V singloch ani raz neprehral a má na konte tri víťazstva a rovnaký počet remíz. Celkovo získal 10,5 bodu.


-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv