Neprehliadnite

Ako to je vlastne s McIlroyom? Svetová dvojka vo Wentworthe hrať nebude

 

Turnaj BMW PGA Championship, ktorý je vlajkovou loďou celej European Tour, prišiel o svoju najväčšiu hviezdu. Tento týždeň totiž do Wentworthu nedorazí Rory McIlroy, druhého hráča sveta z hry vyradilo obnovené zranenie rebier.

McIlroy podstúpil začiatkom minulého týždňa vyšetrenia na magnetickej rezonancii, ktoré síce odhalilo, že jeho aktuálna bolesť chrbta nie je spojená so žiadnym novým zranením, ale vychádza z nedávnych problémov s rebrami.

Konkrétne ide o únavovú zlomeninou, ktorá Rorymu vystavila začiatkom roka stopku na sedem týždňov. Bolesť sa ozvala znovu v na nedávnom ívente The Players Championship, kde McIlroy obsadil delenú 35. priečku.

„Keďže ide o reakciu na predchádzajúce zranenie rebier, bola mi doporučená konzervatívna liečba. To žiaľ znamená, že musím odhlásiť z turnaja BMW PGA Championship,“ uviedol Severný Ír vo svojom vyhlásení.

Súčasne však priznáva, že sa jednalo o neľahké rozhodnutie. Turnaj vo Wentworthu má totiž rád a v roku 2014 ho po prvý raz v kariére vyhral. „Je to smutné rozhodnutie, ale musím urobiť všetko preto to, aby som sa naplno uzdravil. Teraz tak budem pokračovať v tom, aby bola moja hra pripravená na US Open a zvyšok sezóny,“ dodal rodák z ostrovného Holywoodu.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv