Neprehliadnite

DJ potvrdil účasť na ďalších turnajoch

 

Aktuálny líder svetového rebríčka medzi profesionálnymi golfistami Dustin Johnson (DJ) po vynútenej absencii na US Masters už nevynechá zo svojho plánovaného programu žiadny ďalší turnaj. Americký hráč, ktorý kvôli pádu zo schodov nehral o zelené sako, sa najbližšie predstaví začiatkom mája na turnaji Wells Fargo Championship.

Turnaj vo Wilmingtone v Severnej Karolíne je prvým májovým podujatím v kalendári US PGA Tour. Johnson tak vynechá tri podniky, ale nie kvôli zranení chrbta, ktoré si pádom zo schodov privodil. Po US Masters mal totiž aj tak naplánovanú dlhšiu pauzu.

DJ mal vlastne šťastie v nešťastí. Jeho nešťastná eskapáda z Augusty ho okrem US Masters o žiadny ďalší turnaj nepripraví. „Sme skutočne radi, že tu s nami Dustin za niekoľko týždňov bude. Ešte viac nás teší, že jeho zranenie nie je tak vážne a môže sa vrátiť na US PGA Tour,“ odkázal výkonný riaditeľ Wells Fargo Championship Kym Hougham.

Johnson má od mája v pláne odohrať tri turnaje v rade. Po Wells Fargo nasleduje jeden z vrcholov sezóny The Players na TPC Sawgrass na Floride. Po ňom sa presunie do Irwingu v Texase, kde by mal byť hlavnou hviezdou íventu AT&T Byron Nelson. DJ sa na Wells Fargo vráti po prvý raz po šiestich rokoch, pričom Pre Wells Fargo sa našlo nové dočasné útočisko vo Wilmingtone.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv