Neprehliadnite

Bohatá sezóna vo Veľkej Lomnici, na veľkonočnú nedeľu aj divadlo

 

Nadšenci z Black Stork Golf Resort Veľká Lomnica pripravili pre svojich členov, priateľov, ale aj všetkých ostatných záujemcov pestrý a bohatý program na túto sezónu. Na podhorí Veľkých Tatier už prebehlo otvorenie letných grínov, ďalej budú postupne nasledovať divadelné predstavenie Sľúbili sme si lásku, Deň LGK, Bank Open, Faldo Series, Charity Golf Cup, majstrovstvá LGK, detská letná golfová škola, tábory a firemné akcie.

Od prvého aprílového piatka je možné zahrať golf v golfovom rezorte Black Stork aj na letných grínoch. K dispozícii sú letné gríny na 9+9 jamkách ihrísk Taylor a Braid. Od pondelka 10. apríla do štvrtka 13. apríla je možné hrať na letných grínoch ihriska Vardon a od veľkonočného piatka 14. apríla budú k dispozícii letné gríny na všetkých 27 jamkách ihriska Black Stork.

V štýlovom hoteli International, ktorý sa nachádza v tomto tatranskom rezorte, myslia aj na kultúrne vyžitie svojich členov klubu. Na veľkonočnú nedeľu 16. apríla o 19.00 hod. sa tam uskutoční divadelné predstavenie „Sľúbili sme si lásku“. Záujemcovia si tak môžu spríjemniť veľkonočný čas komédiou o jednej večeri, dvoch pároch a ich túžbe po dieťati v podaní skvelých hercov Adyho Hajdu, Michaely Čobejovej, Lucie Hurajovej a Lukáša Dózu. Ceny vstupeniek sa pohybujú od 15 do 19 eur.

Kalendár podujatí na rok 2017
7. apríl – otváranie letných grínov
16. apríl – divadelné predstavenie „Sľúbili sme si lásku“
22. apríl – Deň LGK
22. – 23. máj – Bank Open
3. júl – 1. september – Detská golfová škola
28. – 30. júl – majstrovstvá LGK v rankingu WAGR
5. august – Charity Golf Cup
21.-24. august – Faldo Series

golftatry.sk, -jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv