Neprehliadnite

V Trnave majú veľké plány s deťmi

 

Golfisti z Trnavy a okolia sa môžu tešiť na možnosť si zahrať súťažné jamky aj v malom Ríme. Od tretej marcovej soboty je pre záujemcov otvorené odpalisko a tréningové plochy. K dispozícii budú trávnaté plochy na tréning dlhej a krátkej hry a taktiež nový patovací grín. Golfové ihrisko otvoria začiatkom apríla.

TT_01

Golf Trnava na jar spustí do prevádzky novovybudované 9-jamkové tréningové ihrisko. Spolu s odpaliskom a možnosťou tréningu krátkej hry areál predstavuje ideálne miesto na každodenný tréning v príjemnom prostredí. Súčasťou areálu je aj kaviareň, detské ihrisko a posilňovacia veža. Areál sa nachádza len 10 min od centra mesta. Golf Trnava ponúka aj výhodné členstvá už od 80 eur na sezónu.

TT_03

Golfový klub Golf Trnava, ktorý bol založený v roku 2011 za účelom vybudovania golfového tréningového centra, má smelé plány v tejto sezóne. „Našim cieľom je zriadiť ´Centrum talentovanej mládeže´ v našom klube. Chceme vychovať z detí golfistov, ktorí budú schopní reprezentovať náš klub a budú bojovať o miesto v slovenskej reprezentácii v jednotlivých vekových kategóriách,“ informuje portál trnavského klubu.

TT_04

Deti budú rozdelené na dve skupiny podľa výkonnosti nasledovne na deti bez HCP a deti s HCP. Deti bez HCP budú mať hodinový tréning dvakrát za týždeň za 250 eur. Táto cena zahŕňa 42 hodín tréningu s trénerom, členstvo v klube Golf Trnava, neobmedzenú hru na akadémii, loptičky na skupinové tréningy a individuálne trénovanie a vystavenie Zelenej karty na konci sezóny po splnení podmienok (pozn. 70% účasť na tréningoch, vlastné palice, testovaná znalosť pravidiel golfu, výkonnosť), automatické prihlásenie do turnaja o malého majstra Golf Trnava a možnosť zúčastniť klubovej súťaže „klubová výzva“ (Club challenge) o hodnotné ceny.

TT_05

Deti s HCP budú brať lekcie dvakrát za týždeň na vyučovacích hodinách, ktoré budú trvať 1,5 hodiny. Cena 320 eur zahŕňa 63 hodín tréningu pod vedením trénera, členstvo v klube Golf Trnava, neobmedzenú hru na akadémii aj počas turnajov, loptičky na skupinové tréningy a individuálne trénovanie, automatické prihlásenie do turnaja o malého majstra Golf Trnava a možnosť zúčastniť klubovej súťaže „klubová výzva“ (Club challenge) o hodnotné ceny. Počas letných prázdnin budú tréningy prebiehať dvakrát za týždeň po 1 hodine pre všetky skupiny spolu. Dni a časy sa upresnia pred prázdninami. Cena za oba mesiace je 50 eur, pričom prvé tréningy sa uskutočnia už 4. apríla.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv