Neprehliadnite

Trojica šťastlivcov dostala dočasnú kartu na US PGA Tour

 

Predstavitelia US PGA Tour oznámili, že Tommy Fleetwood, Tyrrell Hatton a Thomas Pieters dostali mimoriadne dočasné členstvo pre zvyšok sezóny 2016/2017 na zámorskom okruhu. Všetci traja hráči sa už zúčastnili na turnaji v jamkovke WGC-Dell Technologies Match Play v texaskom Austine. Aktuálne je na US PGA Tour celkovo 88 hráčov z 23 krajín.

PGATourMemeber17

Dvadsaťpäťročný Pieters má za sebou pomerne krátku, ale o to úspešnějšiu kariéru. K profesionálom prešiel v roku 2013 a už o dva roky neskôr dokázal vyhrať prvú trofej – triumfoval v Českej republike na ívente Czech Masters. Celkovo získal tri tituly z European Tour a „zemiakovú“ medailu z olympijských hier v Riu de Janeiru.

Pieters_04

Belgický hráč v tejto sezóne na turnajoch US PGA Tour zatiaľ skončil dvakrát v prvej päťke – druhý na Genesis Open a piaty na WGC-Mexico Championship. A práve Mexiko mu prinieslo dôležitých 110 bodov do fedexcupového rebríčku. Celkovo má momentálne 441 bodov, vďaka ktorým by mal mať nárok na špeciálne dočasné členstvo na najprestížnejšej túre.

Fleetwood_11

Anglickí profesionáli Fleetwood a Hatton si nárok na členstvo zaistili fedexcupovými bodmi z turnaja Arnold Palmer Invitational, keď obaja obsadili miesta v prvej desiatke. Dvadsaťpäťročný Hatton delil štvrté miesto, a na posledných piatich turnajoch skončil trikrát v prvej desiatke. Je držiteľom jedného titulu z European Tour a celkovo má 384 fedexcupových bodov.

Hatton_07

Dvadsaťšesťročný ostrovný borec Fleetwood skončil na turnaji Arnold Palmer Invitational na delenej desiatej priečke a bral druhé miesto na WGC-Mexico Championship. Vďaka delenej 39. pozícii z WGC-Dell Technologies Match Play a trom triumfom na European Tour má na svojom konte 401 bodov do FedEx Cupu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv