Neprehliadnite

Nabitá sezóna na hornej Nitre

 

Nadšenci z golfového ihriska Agama Koš patria na Slovensku k najaktívnejším klubovým členom. A inak tomu zrejme nebude ani v tejto sezóne, v ktorej majú zanietenci okolo prezidentky klubu Petry Dzúrikovej pripravený bohatý program.

Agama_07

„Našom areáli v zime odznela banská činnosť. Ako sa hovorí, že všetko zlé je na niečo dobré, aj tentoraz to vyzerá, že je to pravda. Na jamke číslo 1 sa nám vytvorilo krásne údolie, ktoré sme sa rozhodli nechať tak, ako ho príroda stvorila. Už na jeseň sme sa pustili do budovania krásnej jamky PAR 5, takže sa je na čo tešiť. Zase bude ihrisko v budúcnosti o niečo krajšie. Tak ako po mnohé golfové roky bude aj v sezóne 2017 prebiehať naša Jamkovka, do ktorej sa členovia radi zapájajú,“ rozhovorila sa šéfka klubu.

Agama_06

Novinkou na túto sezónu sú sobotňajšie turnaje pod názvom Costagolf tour. Pôjde o HCP turnaje, pričom vždy víťazi postupujú do záverečného žrebovania na konci sezóny. Rado Horečný, s ktorým Agama každoročne organizuje výlet do Španielska pre klubových členov a juniorov, počas záverečného turnaja vyžrebuje jedného šťastlivca, ktorý vyhrá týždenný pobyt na Pyrenejskom polostrove pre dve osoby s letenkami a fee.

Agama_juniori

„Nakoľko naši juniori už pomaly odrastajú, rozhodli sme sa tento rok začať venovať úplne nováčikom. Z tohto dôvodu sme zakúpili Snag, tak veríme, že to nováčikov zaujme. My v Agame sa vieme dobre baviť, čo je o nás už známe. Tento rok nás čaká už tretí ročník festivalu Rock for Friends. Tento rok sa bude konať 9. septembra, pričom svoju účasť už potvrdili Dan Patlansky z Juhoafrickej republiky, Henry Tóth, The Brew z Veľkej Británie a Katapult,“ informovala Dzúriková.

Agama_05

Samozrejmosťou zostávajú v Agame turnaje HCP, ktoré majú svoj priestor v stredu. V sobotu už príde na rad spomínaný Costagolf tour. Do klubového portfólia bude aj naďalej patriť Priateľský turnaj na začiatku sezóny, Budovateľský 1. májový kelňový turnaj, Daniel Cup, Turnaj v maskách, Masaryk cup, Sangria cup spojený s nočným turnajom, Kačko- Burčák cup a na záver sezóny už 11. ročník Lampiónového sprievodu.

Agama_0000

„Stále sa držíme myšlienky, že golfom sa dá nielen baviť ale aj pomáhať. Práve preto organizujeme aj charitatívne akcie. Tento rok chceme zorganizovať zaujímavé akcie v spolupráci so Slovenskou golfovou asociáciou hendikepovaných,“ vysvetlila prezidentka klubu na hornej Nitre, ktorá prezradila aj ďalšiu príjemnú novinku: „Kone a golf to je azda to najkrajšie spojenie, aké poznám! Tento rok v máji čakáme žriebätko, takže určite nás čaká krst už druhého odchovanca našich krásnych koní plemena Írsky cob!“

Agama_kone

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv