Neprehliadnite

„Monty“ medzi seniormi opäť s úderom roka

 

Montgomerie_01

Trojnásobný major šampión medzi seniormi Colin Montgomerie získal druhý rok v rade ocenenie za úder roka na European Senior Tour. Najviac hlasov dostala „Montyho“ úžasná rana z bunkeru na turnaji KitchenAid Senior PGA Championship.

Montgomerie_02

Svetoznámy škótsky golfista získal v spomínanom hlasovaní takmer tretinu všetkých hlasov vďaka úderu na štvorparovej jamke číslo dvanásť na ihrisku Harbor Shores. Bývalý rydercupový kapitán, osemnásobná európska jednotka a dvojnásobný seniorský šampión Order of Merit na European Senior Tour získal rovnaké ocenenie aj za rok 2015. Vtedy triumfoval vďaka hole-in-one na záverečnom podujatí sezóny – MCB Tour Championship.

Montgomerie_04

„Som nadšený a zároveň vzrušený z toho, že som vyhral druhý rok v rade súťaž o úder roka. Tentoraz som triumfoval s podstatne odlišným úderom, ako bolo eso na Mauríciu v roku 2015. Bola to obtiažna prihrávka z náročnej pozície v bunkeri v Harbor Shores, takže ocenenie za tento úder je veľmi špeciálne. Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí za mňa hlasovali,“ uviedol Monty.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv