Neprehliadnite

„In City Golf“ alebo golfová šou v centre Viedne

 

Máte radi golf a rakúsku metropolu Viedeň? Ak vám vyhovuje spomínaná kombinácia, v takom prípade máme pre vás atraktívny tip. Už 14. a 15. apríla sa centrum hlavného mesta Rakúska premení na golfové ihrisko v rámci špeciálnej akcie „In City Golf.“

Vedľa Štátnej opery a ďalších najznámejších pamiatkách vznikne osemnásť golfových jamiek. Priamo v historickom centre Viedne, napríklad v mestských parkoch Burggarten a Volksgarten alebo pred budovou Musikverein vzniknú v spomínaných dvoch dňoch golfové jamky o dĺžke desať až sto metrov.

Wien_Golf

Centrom akcie „In City Golf“ bude deväťjamkový areál priamo na námestí pri radnici. Golfisti budú odpalovať aj zo strechy bývalej bankovej budovy na námestí Petersplatz, tentoraz však s mäkkými loptičkami, ktorými nezrania okoloidúcich ani nerozbijú okná. Séria „In City Golf“ vznikla v roku 2010 a pred Viedňou už zavítala napríklad k Brandeburskej bráne v Berlíne alebo do florentského Palazzo Vecchio.

„‚In City Golf‘ ponúka aj náhodným divákom možnosť chytiť po prvý raz do ruky golfovú palicu,“ uvádza Rakúsky golfový zväz (ÖGV). Cieľom dvojdennej akcie je predstaviť tento outdoorový šport širšej verejnosti. Zatiaľ čo na väčšine odpalísk sa budú striedať pozvaní hostia, bežní návštevníci vrátane detí si môžu zahrať pred viedenskou radnicou.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv