Neprehliadnite

Fowler si uctil Palmera originálnymi topánkami

 

Arnold Palmer Invitational Presented By MasterCard - Round Three

Americký goflista Rickie Fowler dokáže zaujať. Keď nie športovými výsledkami, tak potom rozhodne aspoň svojim oblečením respektíve obutím. Na nedávnom turnaji Arnold Palmer Invitational v Bay Hill, ktorý sa niesol v znamení úcty ku nebohému „kráľovi golfu“, sa ameircký golfista blysol špeciálnymi teniskami Puma s potlačou legendárneho hráča Arnolda Palmera.

Rickie_Fowler_05

Dvadsaťosemročný Fowler, ktorý v tomto roku dokázal vyhrať populárny Honda Classic, vytasil špeciálne na stredajší Pro-Am nový model svojich topánok. Na svete existujú len dva páry týchto tenisiek, pričom oba sú unikátmi.

Rickie_Fowler_04

Len na spomínaný turnaj a len pre Rickieho Fowlera navrhol topánky s podobizňami Arnolda Palmera dizajnér Dominic Chambrone a je to skutočne vydarený model. Jeden pár si obul Fowler už v spomínanom Pro-Ame a druhý už je k dispozícii na internete. Fowler ukázal svoje srdce a tento pár vložil do verejnej dražby. Výťažok potom poputuje na konto Palmerovej nadácie.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv