Neprehliadnite

Day odstúpil z jamkovky WGC kvôli matke

 

Niekdajší líder svetového rebríčka a aktuálne tretí hráč planéty Jason Day odstúpil po siedmich jamkách zo zápasu s Patom Perezom a z celého turnaja WGC v jamkovke. Dôvodom nebolo zranenie, ale fakt, že jeho matke diagnostikovali rakovinu.

Jason_Day_WGC

Austrálsky golfista sa nedokázal na zápas v texaskom Austine sústrediť, ihrisko opúšťal so slzami v očiach. Myšlienkami nebol na ihrisku, ale pri svojej šesťdesiatročnej matky Dening. Austrálski lekári jej diagnostikovali rakovinu pľúc a dávali jej 12 mesiacov života.

Jason_Day_WGC_01

Day previezol matku na vyšetrenie do USA, kde boli lekári optimistickejší. V piatok sa Dening podrobí operácii v nemocnici James Cancer Hospital v Columbuse v štáte Ohio. Svoj krok vysvetlil na emocionálnej tlačovej konferencii, kde sa nehanbil za slzy.

Jason_Day_WGC_02

„Je to pre mňa veľmi emotívne. Už som si tým prešiel pri mojom otcovi, takže tie pocity už poznám. Je ťažké sledovať, ako si tým musí prechádzať niekto ďalší,“ priznal pred novinármi Day, ktorému okamžite po zverejnení emotívnych záberov vyslovil podporu celý golfový svet.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv