Neprehliadnite

Salón Beauty

 

Hugo Boss, Hugo Iced

Unikátna zmes povzbudzujúcich ľadových ingrediencií mrazenej mäty, rozvíjajúca sa do ohromnej sviežosti, ktorá prebúdza telo aj dušu a zahŕňa ich energiou.

Escada, Fiesta Carioca

Vôňa, ktorá je oslavou života, leta a vášne. Je vyjadrenou kombináciou ovocných a kvetinových tónov evokujúcich priateľstvo na celý život a užívanie si nekonečných letných dní.

Lacoste, Magnetic Pour Lui & Magnetic Pour Elle

Srdce dvojice noviniek tvorí príbeh o zábavnom dueli dvoch tenisových hráčov. Neprekonateľný súlad mysle a schopností sveta, v ktorom ženy a muži bezstarostne súperia – na kurte aj mimo neho.

MISSONI, Eau De Toilette

Svieža, žiarivá a ženská. Vôňa vyžarujúca delikátnosť ranného brieždenia, venovaná temperamentnej a zmyselnej žene, ako šaty obopína jej telo vitalitou a pôvabom.

     

bruno banani, Woman’s Best

Nová vôňa, ktorá dodá ženám ešte viac zvodnosti a odhalí to najlepšie, čo v nich je. Sladké a fascinujúce komponenty sa premieňajú do delikátne gurmánskej podoby ohromujúcej všetky zmysly – presne ako lákavý zákusok.

MAX FACTOR, Velvet Mattes Lipstick Collection

Kolekcia matných rúžov, ktoré perám poskytujú pocit vláčnosti a hydratácie.

SALVATORE FERRAGAMO, Signorina in fiore

Parfum je oslavou mladej ženy plnej radosti a romantiky. Je zmesou tónov hrušky Nashi, granátového jablka, kvetov čerešne a lupienkov jazmínu, ktorá zahaľuje zmysly do nežnej stopy vláčneho pižma a krémového santalu.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv