Neprehliadnite

Aprílový SKI & GOLF Slovakia v rezorte Black Stork

 

Ski_golf_Tatry_01

Ak chcete zažiť jedinečnú športovú atmosféru, tak sa zúčastnite na pretekoch SKI & GOLF Slovakia, ktoré sa uskutočnia 8. – 9. apríla 2017 v golfovom rezorte Black Stork, A PGA Golf Course. Piati víťazi postupujú na svetové finále do Rakúska! V poradí 8. ročník súťaže sa bude konať v golfovom rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici a na lyžiarskych svahoch na Štrbskom Plese. Piati najlepší pretekári budú reprezentovať Slovensko na súťaži SKI & GOLF World Championship (17. máj 2017 v Zell am See – Kaprun, Rakúsko).

Ski_golf_Tatry_03

Štartovné, ktoré je 160 eur (100 eur pre členov LGK), zahŕňa 2 hry golfu – 18 jamiek, 1-dňový skipas, lyžiarske štartovné číslo, nealko nápoje a občerstvenie počas pretekov v lyžovaní aj golfe, vecné ceny. Súťaž bude prebiehať podľa pravidiel R&A St. Andrews a miestnych pravidiel golfového rezortu Black Stork, A PGA Golf Course, vo Veľkej Lomnici. Lyžiari by mali zlyžovať svah – k dispozícii sú dva pokusy. Prihlásiť sa môžu hráči s HCP minimálne 36.

Ski_golf_Tatry_02

Pretekári majú k dispozícii aj výhodnú cenu ubytovania v hoteli International (94 eur/ noc /2-lôžková izba, 80 eur /noc/sólo využitie), vrátane bohatých raňajok formou bufetových stolov a neobmedzeného vstupu do wellness centra. Registrácia pretekárov je na programe v sobotu 8. apríla od 8.00 do 8.30 h na Štrbskom Plese, kde od 9. hod. prebehne prvé a druhé kolo v lyžovaní. Presne napoludnie je na programe 1. kolo golfového turnaja, pričom večer o 19.00 hod. prebehne priebežné vyhodnotenie jednotlivých aj celkových výsledkov. V nedeľu 9. apríla sa bude od 10.00 hod. hrať 2. kolo golfového turnaja a o šesť hodín neskôr príde na rad slávnostné vyhodnotenie v hoteli International.

Ski_golf_Tatry_04

Golftatry.sk, -jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv